KIRIKKALE
25°
01:53

Akşam'a Kalan Süre

Şehit ailelerinden Öztürk’e ziyaret

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ü ziyaret ederek taleplerini ilettiler.


DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ
Torunlu, “Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’e gerçekleştirdiği ziyarette şehit ailelerinin sorunlarını ve dertlerini bizzat kendisine ilettik. Şehit ailelerimizin en önemli sorunlarından bir tanesi madalya konusu. Evli olan şehitlerimizin madalyaları eşlerine verildi. Babaları ise bu konuda mağdur oldu. Su mağduriyetin giderilmesi noktasında TBMM’de bulunan tüm milletvekillerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.

MADALYA KONUSU GÜNDEME GELECEK
Başkan Torunlu, “Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk’e konuyu ileterek desteğini beklediğimizi bildirdik. Sayın vekilimiz de konuyla yakından ilgileneceğini, her zaman şehit ailelerimizin yanında olduğunu, madalya konusunu mecliste gündeme getireceğini ve çözümü noktasında adımlar atacaklarını söyledi. Biz de sayın vekilimize bu yakın ilgi ve misafirperverliğinden dolayı Şehit Ailelerimiz adına ve şahsım adına çok çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Haber:Süleyman Ok 

İlginizi Çekebilir

Uyuşturucuyla mücadele sürüyor

İlginizi Çekebilir

Kayıp gencin cansız bedenine ulaşıldı 

İlginizi Çekebilir

Müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96886

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171